Studio Hair

Mensen met niet-Europees haar gaan vaak naar speciale black-hair-salons. Daar zijn de kappers immers gespecialiseerd in Aziatisch en Afrikaans haar.

Wat zijn de trends?


Sterren als de dames van Destiny's Child en Ashanti zijn dé trendsetters voor black hair.

De Natural Look is weer helemaal terug: kroeshaar en afro's, hoe groter hoe beter. De mogelijkheden voor black hair zijn eindeloos: het kan stijl gedragen worden, of lekker nonchalant met een grove krul. Voor kort haar is wrappen momenteel erg in. Bij wrappen moet je zorgen dat het haar van tevoren gerelaxed is, of met een ander woord: gestraight. Voor wie het haar wat langer wil, is er de weaving: één van de oudste technieken van haarverlenging, de voorloper van de extensions en helemaal de trend. 

Dé trendkleur is chocolade, maar als je dat te gewoontjes vindt, mag je best wat extremer gaan met highlights in blond of felrood. De natural look geldt natuurlijk ook voor de mannen, van jong tot oud. Ook kort haar is helemaal hot voor hem. Bij kort haar moet je er wel voor zorgen dat de contouren van het gezicht heel strak gevolgd worden. En nog steeds erg leuk en comfortabel zijn natuurlijk vlechtjes!