Studio Theatre

Binnenschrijden over de rode loper, ontvangen worden door een gastheer in pak en met champagne. Dan even wachten in een smaakvol ingerichte hal en al nippend aan je glas champagne worden gefotografeerd alsof je een bekend persoon bent. Het kan niet op in Studio Theater Zoetermeer. Hier voel je je een VIP. "En daar hoef je zelf helemaal geen Very Important Person voor te zijn", benadrukt Ricardo Sibelo, uw gastheer. "Wij zeggen gewoon: V.I.P., “Voor Ieder Persoon."

Maar tijdens de steeds inspirerende concerten voelt een ieder zich toch wel belangrijk, omdat uw gastheer Ricardo Sibelo en zijn medewerkers van Studio Theater het iedereen naar de zin proberen te maken.
Het Studio Theater bestaat nog niet zo lang. Echter, nu al trekt het met zijn concerten op vrijdag en zaterdag volle zalen. Daarnaast worden er ook regelmatig evenementen georganiseerd. 

Ricardo Sibelo heeft één droom; hij wil dat het Studio Theater R&S niet alleen wordt bezocht door inwoners van Zoetermeer, maar uit heel Nederland en het buitenland.

De Grote Concertzaal

Bekende namen

Om die klus te klaren komen bekende namen langs. Ricardo wil het Studio Theater echt op de kaart zetten. En dat doet hij erg handig door een paar bekende namen aan de programmering toe te voegen. Namen zoals de wereldbekende musical en jazz zangeres Marjorie Barnes, de wereldberoemde jazztrio Jeff Hamilton Trio, Reneé van Beeck Trio, het zangduo Flower to the People hebben hun vocale en muzikale kwaliteiten al laten zien en horen. The Sweet Lake Harmony Singers hebben in het jaar 2005 hun tien jarig jubileum gevierd.