The Dance Studio Ricardo Sibelo

Hoe vrijblijvend ook binnen mijn school het dansen opgevat wordt, het doel is mijn leerlingen, of zij nu wel of niet professioneel bezig zijn, iets mee te geven wat mijzelf als danser / artiest drijft.

Het op een goede, positieve manier bezig zijn met beweging en daarin je emoties kwijt te kunnen.

Dansen is niet alleen persoonlijk. Het is vooral bevrijdend! Wat je ervan leert, zal je de rest van je leven plezieren!
Dansen is ook hard werken. Mijn leerlingen "beschuldigen" mij wel eens van teveel enthousiasme.

Het dansgevoel, dat je na een degelijk gegeven les hoort te hebben, is er één van enorme voldaanheid. Het is mijn taak om dit zo goed mogelijk op mijn leerlingen over te brengen en . . . vergis je niet, dat is dus hard werken!

Dansen is voor alle leeftijden. Iedereen is dan ook van harte welkom bij The DanceStudio Ricardo Sibelo. Leerlingen krijgen er persoonlijke aandacht en leren verantwoord dansen bij Ricardo en andere professionals, die hun beroep dagelijks op een hoog nationaal en internationaal niveau uitoefenen.

Voor getalenteerde jongeren is dit een unieke kans om hun talenten op een adequate en verantwoordelijke wijze te ontwikkelen. Ricardo Sibelo stimuleert de leerlingen om het uiterste uit hun creatieve talenten te benutten, zodat zij zichzelf naar een onverwacht hoger niveau kunnen tillen.

Leerlingen moeten er dan ook hard voor willen werken!

Zo krijgen zij o.a. les in Klassiek Ballet, Jazz ballet, Hip-hop, Breakdance, Acrobatic, Street Jazz, American Tap Dance, Moderne Dans, Salsa, Musical en Drama ...

Tevens verzorgt hij een driejarige beroepsopleiding, waarin de leerlingen zich kunnen specialiseren in acteren, dansen, zingen, opera en musical.