Dresscode and rules

De reden dat wij als dansschool kledingvoorschriften hebben ligt in het feit dat onze studenten zonder belemmeringen zich kunnen voortbewegen in onze lessen. Verder stelt het de leraar in de gelegenheid om de lichamelijke en fysieke conditie van onze studenten in de gaten te houden en daar waar nodig te verbeteren.

Het is ten strengste verboden om sieraden tijdens de lessen te dragen. We willen namelijk niet, dat je jezelf of een andere student per ongeluk verwondt.
Alle balletschoenen moeten van leer of canvas gefabriceerd zijn. De elastiek rondom de enkel moet in de vorm van een X genaaid zijn.
Geen roze slaapkamer sloffen, die op balletschoenen lijken.
Persoonlijke hygiene wordt zeer op prijs gesteld en is zelfs verplicht!!

Acrobatiek

Gymshoenen, T-Shirts, Ballet- Turnpakjes en Maillots zijn toegestaan. Geen sneakers! Het haar van de dames moet opgestoken en in een knotje vastgebonden zijn.

Breakdance

Sneakers, T-Shirts, Joggingbroek, Trainingspakken zijn toegestaan. Gymschoenen en sneakers die je op straat draagt zijn niet toegestaan!

Contemporary

Blote voeten, sokken, balletschoenen,speciale contemporary balletschoenen met halve zolen, T-shirts, Maillots zijn toegestaan. Geen Gymshoenen of Sneakers! Het haar van de dames moet opgestoken en in een knot gebonden zijn.

Jazz

Blote voeten, sokken, jazzschoenen, -boots, caractèreschoenen, T-shirts, Maillots, jazzpants en joggingbroeken zijn toegestaan. Geen gymshoenen of Sneakers!

Klassiek Ballet and Spitzen

Mooi gekleurde balletpakjes en maillots zijn toegestaan. Het haar van de dames moet strak naar achteren en in een knotje gebonden zijn. Been warmers en allerlei tierelantijntjes mogen pas na de les, om je spieren warm te houden en blessures te voorkomen. De studenten moeten tijdens de klassieke balletles alleen balletschoenen dragen en tijdens de spitzenballetles hun spitzen.

Salsa

Schoenen met leren zolen, jazzschoenen, -boots, caractère schoenen, T-shirts en rokken zijn toegestaan. Geen Gymshoenen of Sneakers!

Streetdance

Sneakers, T-Shirts, Jogging-, trainingsbroeken en Maillots zijn toegestaan. Geen gymshoenen of sneakers die buiten op straat gedragen worden!

Tapdance

Tapschoenen, schoenen met leren zolen voor de beginners, T-Shirts, Maillots en balletpakje zijn toegestaan. Geen gymshoenen of sneakers die buiten op straat gedragen worden!

Tango

Tangoschoenen, Schoenen met leren zolen en hoge hakken, T-Shirts, Rokken en Maillots zijn toegestaan. Geen gymshoenen of sneakers die buiten op straat gedragen worden!