Weddings

Ooit ervan gedroomd à la Ginger Rogers en Fred Astaire al dansend de show te stelen op je eigen bruiloft?  Bij The Dance Studio van Ricardo Sibelo leer je niet alleen dansen, je kunt er ook trouwen en een glam feest geven met show-allures.
Ricardo

Huwelijk als Showspektakel

Het lijkt een niet alledaagse combinatie: een danszaal waar je ook nog eens kunt trouwen. Toch heeft The Dance Studio van Ricardo Sibelo in Zoetermeer alles in huis om van je bruiloft de show van je leven te maken. Er is niet alleen de prachtige balletzaal waar tot zo'n 400 mensen terecht kunnen, een kapsalon en een keuken die verfijnde exotische gerechten serveert, maar bovenal is er de deskundige en creatieve geest van Ricardo Sibelo himself. Sinds jaren werkt hij als nationaal en internationaal acteur en danser in de theater-, televisie- en filmwereld en heeft hij al tientallen choreografieën op zijn naam staan. Met die achtergrond is een onvergetelijke bruiloft in elkaar draaien bijna een logisch vervolg.

Ricardo: "Als je kijkt naar de voorbereiding van een trouwpartij, lijkt die enorm veel op die van een theatershow. Er moet maandenlang gepland worden, de kostuums, of in dit geval de trouwjurk, moeten gemaakt worden, het decor of de feestzaal moet worden aangekleed… Ik kan dat voor elk bruidspaar regelen. In elke gewenste stijl. Of je nu een Romeo en Juliette-sfeertje wilt, in Hollywoodstijl elkaar het ja-woord wilt geven of kiest voor hippie-style." Er wordt niets aan het toeval overgelaten, want de hele trouwerij wordt van te voren in scène gezet en er wordt zelfs met het bruidspaar, familieleden en de ambtenaar van de burgerlijke stand een generale repetitie georganiseerd.

Maar er is meer

Want buiten alle praktische beslommeringen die je uit handen worden genomen door deze wedding planner en het feit dat alles mogelijk en bespreekbaar is binnen ieders budget, leert Ricardo je ook nog dansen. Was het ooit je droom om op jouw mooi ste dag met de man/vrouw met wie je de rest van je leven wilt delen de openingsdans in te zetten met een zwoele tango of swingende salsa? Ricardo maakt een persoonlijke choreografie met een prachtige liefdesdans waar de vonken vanaf springen. Bang dat je aanstaande hubbie zo'n dansfestijn niet ziet zitten? Wanhoop niet: Ricardo krijgt zelfs de stijfste hark aan het heupwiegen.

Midden in de landelijke omgeving van het pittoreske Zoetermeer vind je Dance Studio Ricardo Sibelo.
Dit gebouw met zijn prachtige grote balletzaal straalt glamour uit en is bijzonder geschikt voor trouwpartijen.

Hier wordt er naar al jullie wensen geluisterd! Het eten, de trouwkostuums, de bloemen, .... alles is bespreekbaar. Zelfs je kapsel krijgt, indien gewenst, de nodige aandacht in de moderne kapsalon.

 

 

 

 

 

 

 

Het is bovendien ook mogelijk om in The Dance Studio in het huwelijk te treden of een geregistreerd partnership aan te gaan.

Wat dacht je van een trouwdag in show- of theaterstijl? 

Voor informatie, rondleiding, bespreking en reservering kunt u bellen: +31 (0) 79 343 17 00

of via e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.